Dent Thalia
 
 
 
 
 
 
 
 
Call us | Denthalia
 
 
 
02 2631065
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BUZËQESHJA JUAJ E SHËNDETSHME DHE E PLOT SHKËLQIM ËSHTË PËRPARËSIA JONË

 
 
 

Për ne

 

 

Dent Talia është ordinancë stomatologjike që me metodat më moderne dhe më bashkëkohore dhe teknologji modern ofron shërbime cilësore. Ordinanca jonë stomatologjike do të bëj të ndiheni rehat në ambientin e saj të ngrohtë, modern dhe miqësor.

 
Në zemër të ordinancën tonë stomatologjike gjenden ekipi ynë shumë profesional, që është gjithmonë këtu për pacientët. Ekipi i Dent Talia do t'ju bëjë të ndiheni rehat dhe do t'ju ofrojë shëndet të mirë oral. Si një ekip, ne gjithmonë i kushtojmë vëmendje komunikimit me çdo pacient individualisht. Me këtë duam të dëshmojmë se çdo pacient është i rëndësishëm për ne dhe çdo pacienti i kushtojmë vëmendje të personalizuar dhe të afërt. Secili prej shërbimeve dhe trajtimeve tona është i personalizuar sipas nevojave specifike të secilit prej pacientëve tanë. Ne jemi gjithmonë këtu për të siguruar kujdesin më të lartë për shëndetin tuaj dhe t'ju tregojmë se sa e vlerësojmë mbështetjen që ju na jepni.

Qëllimi ynë është që të ofrojmë asistencë maksimale për çdo pacient dhe t'ju sigurojmë shëndet afatgjatë oral dhe një buzëqeshje të shkëlqyer.

 
 
 
 
 

Mbushje

 
 
 
 

Zgjidhje për dhëmbët që mungojnë

 
 
 
 

Zëvendësim të dhëmbit pa dëmtin të dhëmbëve të tjerë

 
 
 
 

Pastrim

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Na kontaktoni