Dent Thalia
 
 
 
 
 
 
 
 
Call us | Denthalia
 
 
 
02 2631065
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вашата здрава и блескава насмевка е наш приоритет

 
 
 

За Нас

 

 

Дент Талиа е стоматолошка ординација која со најмодерни и врвни методи и модерна технологија обезбедува квалитетни услуги. Нашата стоматолошка ординација ќе ве направи да се чувствувате комфорно со нејзиниот топол, модерен и пријателски амбиент.

 
Во срцето на нашата стоматолошка ординација се наоѓа нашиот високо професионален тим кој е секогаш тука за пациентите. Тимот на Дент Талиа ќе ве направи да се чувствувате комфорно и ќе ви пружи оптимално орално здравје. Како тим секогаш се посветуваме на комуникацијата со секој пациент поединечно. Со ова сакаме да докажеме дека секој поединец пациент ни е важен и за секој пациент практикуваме персонализирано и блиско внимание. Секоја наша услуга и третман е персонализирана според специфичните потреби на секој наш пациент. Секогаш сме тука да обезбедиме врвна грижа за вашето здравје и да ви покажеме колку ја цениме вашата поддршка што ни ја давате.
Нашата цел е да обезбедиме максимална помош на секој пациент и да ви пружиме долготрајно орално здравје и блескава насмевка.

 
 
 
 
 

Пломбирање

 
 
 
 

Решавање на недостаток на заби

 
 
 
 

Надоместување заб без оштетување соседни заби

 
 
 
 

Полирање

 
 
 
 
 
 
 
 

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ